LCD Varitronix CDG-VLGEM1178-03 130x128 px, sháním datasheet

nevíte někdo kde sehnat datasheet k displeji od varitronix? mám jich doma ted hafec, ale na jejich stárniách se datasheet nedá sehnat (chtěj muj email a když jim ho poskytnu nic mi nepošlou)

jde o displej do palubky renaultu laguna, je monochrom, konektor má 40pinů a na displayi je samolepka s udajem “cdg-vlgem1178-03”

budu rád za každou radu, stačil by mi jen rozpis pinů, inicializace a protokol na zápis do jeho vnitřní ram

edit: rozlišení je 130x128 a uhlopříčka přibližně 3,5"

:arrow_right: administrator: přesunuto z "Ostatní"

:arrow_right: administrator: přejmenováno z "LCD varitronix datsheet"

Mozno Ti email i poslu, ale v zavislosti od nastavenia schranky Tvojho emailoveho providera Ti ho tento moze oznacit ako spam najspamovitejsi a dalej Ti ho ani nepresunie. Tiez som mal s tymto obcas problem.

díky moc za ohlas, zkusim svůj druhej mail na gmailu

ale stejně nikdy v jejich katalogu nevidím tenhle typ displeje, je možný že když najdu displej s podobnýma parametrama bude jeho zapojení i ovládání stejný?

Ako hovoril moj velitel na vojne:“mozne je vsetko” :slight_smile:

daj vediet, ako si dopadol a ake oznacenie ma Tvoj display. Myslim, ze identifikacia ako “LCD display od varitronix” je dost vagna, aby sa mohol niekto relevantne vyjadrit.

tak datasheet mi na gmail ochotně posílaj, moc děkuju :slight_smile: problém bude v nalezení typu displaye, to příspěvku jsem napsal vše co o tom vím, bohužel vím že toho není moc a čísla z displaye google nenašel

ale i tak díky za snahu :slight_smile:

tak jsem jim přímo napsal na podporu, odepsali (k mojemu udivu :-d ) a napsaly že nejsou v kaneceláři a budou am až po 28.mém tak pak dám vědět :slight_smile:

Uviedli aj rok ? :slight_smile:

takže sem jim psal včera a ztim neodepsaly uvidim zítra, snad by mohly

tak bohužel ani po tak dlouhý době neodpověděly :frowning: